DPS
Rujan 05, 2010, 02:03:36 *

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: SMF - Just Installed!
Napredno pretraživanje  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: centralno zaklju?avanje  (Posjeta: 271 puta)
kompa
Newbie
*

« na: Svibanj 10, 2010, 19:29:24 »

pozdrav, problemi su sljede?i

mijenjao sam kompresor centralnog zaklju?avanja (audi a4) jer mi staro vi?e nije pumpalo zrak i stoga nije zaklju?avalo vrata ali na njemu mi je radilo daljinsko zaklju?avanje i alarm. sad kad sam stavio novi kompresor centralno radi ali mi neradi daljinsko i alarm.

i kad smo kod daljinskog imao sam problem sa njim da mi slabo hvata kad pri?em do auta, 2-3 m dalje ni?ta.
Evidentirano
exon997
Newbie
*

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Lipanj 17, 2010, 14:52:33 »

Koji a4? B5, b6, b7?!?!  ima? daljinski na infra crveno (stariji-ima ono oko u klju?u) ili radio valove (noviji- nema oko::)))? ili pak zamjenski? vi?e informacija... originalni alarm ili zamjenski? Treba sinhronizirati klju?, ali reci ?to ima? pa ?u ti re?i kako.
Evidentirano
kompa
Newbie
*

« Odgovor #2 na: Lipanj 17, 2010, 19:11:57 »

sve je original, daljinski je skakavac, nema IR.  audi a4 b5 98 godina. zna?i kad sam promjenio kompresor centralnog daljinsko i alarm ne radi, sa starim sve radilo.
Evidentirano
Raven_sk
Advanced Member

7257348 srecko.uzelac@sk.t-com.hr
Profil Email
« Odgovor #3 na: Lipanj 21, 2010, 19:33:20 »

Citat: "kompa"
sve je original, daljinski je skakavac, nema IR.  audi a4 b5 98 godina. zna?i kad sam promjenio kompresor centralnog daljinsko i alarm ne radi, sa starim sve radilo.

naravno da ne radi, posto je sva logika u kompresuru centralnog
da bi ti radio alarm treba pravilno kodirati centralu, a da bi ti radilo daljinsko treba na taj "novi" modul prijaviti tvoje kljuceve, a obrisati one koji su pripadali tom autu

u teoriji nista sto se ne moze odraditi za sat vremena, uz prisustvo starog kompresora i malo koncentracije

ako si "musterija" javi se na pm, mozemo se dogovoriti da ti to odradim za "stari" kompresor koji ti vjerojatno vise ne treba.....
Evidentirano

Alfa rulez
kompa
Newbie
*

« Odgovor #4 na: Srpanj 17, 2010, 18:59:05 »

rije?eno sve, produ?ena antena i sad hvata i na daljinu (prije bio blizinsi a ne daljinski). hvala na pomo?i
Evidentirano
Raven_sk
Advanced Member

7257348 srecko.uzelac@sk.t-com.hr
Profil Email
« Odgovor #5 na: Srpanj 20, 2010, 15:56:51 »

Citat: "kompa"
rije?eno sve, produ?ena antena i sad hvata i na daljinu (prije bio blizinsi a ne daljinski). hvala na pomo?i

kompa, nema frke, imam ponesto iskustva s tvojim motorom pa ako ce sta zapeti zovi..... :(
Evidentirano

Alfa rulez
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: