Auto Klub DPS

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Promo party AK Dream Power Sisak

Članak o promotivnom eventu Auto kluba sa portala sisak.info


DPS club partyPromotivni party prvog sisačkog AutoKluba DPS (Dream Power Sisak) održan je 25. lipnja 2010. u Sisku.  Tokom dana mnogobrojni posjetitelji     uživali su u izloženim automobilima koje ne mogu često vidjeti na prometnicama grada. Prema riječima članova kluba, bilo je veliko zadovoljstvo podijeliti iskustva i savjete sa posjetiteljima. Njihove reakcije bile su pozitivne, pa su neki članovi dobili čvrst stisak ruke i pohvale za sve što rade i čime se bave.

Cijeli događaj prošao je bez incidenata, čime je ovaj relativno nov AutoKlub dao do znanja da se brzina i sve što ide uz nju čuva za trkaću stazu. Uz znatiželjne posjetitelje Klub je dobio podršku i od sponzora koji su cijeli dan izlagali svoje proizvode i usluge.

AutoKlub DPS je u sklopu održanog partya ponudio posjetiteljima odličnu zabavu uz rock band Jablani i tri DJ-a koji su održavali sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih sati. Vodstvo DPS-a obavještava da je ovo prvi od mnogih partya kluba koje će popratiti još veći odaziv kako izlagača tako i posjetitelja, što znači da se vidimo na sličnom eventu i dogodine.

DPS party1 DPS party5 DPS party2 DPS party3 DPS party4

 

 

 

Razmišljam o kupnji: