Pozdrav drustvo,
SKLAD ??? sta je to ... nikad culi ...
E pa vjerujem ...
Naime SKLAD je mala i nova firmica ... tj obrt ... a bavimo tj bavim se prvenstveno LED rasvjetom i Solarnim panelima
a uz to, naravno da skupim za gospodina Linica i ekipu dovoljno love, bavimo se jos elektronikom i informatikom.
Posto je sve jos u pocetku prodajnog prostora jos nemam... tako da vecinu stvari obavljam preko neta i telefona, stoga ako vas
interesira bilo sta sta svijetli i bi vi htjeli da svijetli ... molim da se javite il tu ili na mobitelcic ili mail (ostavim na kraju)
Zelio bih jedno na pocetku razjasnit ... a to je da ne nabavljam LED svjetla iz kine,vijetnama,sa alibabe, ebay(nadji najjeftiniju) i sl...
Sva roba je proizvedena u Taiwanu, testirana, pregledana u HR i tek onda pakovana za kupce.
Dajem na sve svoje proizvode 3 godine garancije (naravno uvjet da je ispravno ugradjena)
sto se tice elektronike ... puno sam duze sa lemilicom nego sto sam obrtnik
tako da projekti u kuci i autu mi nisu strani ... od mjenjanja osvjetljenja u tabli, LED u zmigavce pozicije, pa sve do ugradnje laptopa u pretinac sa monitorom(od laptopa) u krovu
Toliko od mene za uvod ... nastojat cu postavit nesto od asortimana ovdje da vidite o cemu se radi ... ak je nes na struju mozemo rijesit
CLANOVIMA 10% dolje na stvarcice i 20% dolje na moje dvije rukice i nogiceZa sve info 098/81-18-81 ili na mail pusic.ivan.88@gmail.com ili PP