Author Topic: SKLAD - Sisak Lighting and Design  (Read 2637 times)

SKLAD

• Newbie
  • *
SKLAD - Sisak Lighting and Design
« on: 7. Siječanj 2014, 20:11 »
Pozdrav drustvo,
    :lex_14:

SKLAD ??? sta je to ... nikad culi ...
E pa vjerujem ...

Naime SKLAD je mala i nova firmica ... tj obrt ... a bavimo tj bavim se prvenstveno LED rasvjetom i Solarnim panelima
a uz to, naravno da skupim za gospodina Linica i ekipu dovoljno love, bavimo se jos elektronikom i informatikom.

Posto je sve jos u pocetku prodajnog prostora jos nemam... tako da vecinu stvari obavljam preko neta i telefona, stoga ako vas
interesira bilo sta sta svijetli i bi vi htjeli da svijetli ... molim da se javite il tu ili na mobitelcic ili mail (ostavim na kraju)

Zelio bih jedno na pocetku razjasnit ... a to je da ne nabavljam LED svjetla iz kine,vijetnama,sa alibabe, ebay(nadji najjeftiniju) i sl...
Sva roba je proizvedena u Taiwanu, testirana, pregledana u HR i tek onda pakovana za kupce.
Dajem na sve svoje proizvode 3 godine garancije (naravno uvjet da je ispravno ugradjena)

sto se tice elektronike ... puno sam duze sa lemilicom nego sto sam obrtnik
tako da projekti u kuci i autu mi nisu strani ... od mjenjanja osvjetljenja u tabli, LED u zmigavce pozicije, pa sve do ugradnje laptopa u pretinac sa monitorom(od laptopa) u krovu

Toliko od mene za uvod ... nastojat cu postavit nesto od asortimana ovdje da vidite o cemu se radi ... ak je nes na struju mozemo rijesit  :D

CLANOVIMA 10% dolje na stvarcice i 20% dolje na moje dvije rukice i nogice

Za sve info 098/81-18-81 ili na mail pusic.ivan.88@gmail.com ili PP
« Last Edit: 8. Siječanj 2014, 12:09 by SKLAD »

SKLAD

• Newbie
  • *
Odg: SKLAD - Sisak Lighting and Design
« Reply #1 on: 8. Siječanj 2014, 09:17 »
Kolege koji imate garaze ... Treba vam puuuuno svjetla ... a HEP je skup  :D

AKCIJA -- LED TUBE 18W 120cm T8 grlo -- 190 kn za clanove

Cijev koja zamjenjuje neonku 120cm/36W. Daje 2-4 puta vise lumena sa 60% ustedom na struji
Pase u postojece grlo/nosac/luster/itd uz sitno prespajanje zica unutar grla.

Nema zujanja, titranja, cekanja da se ugriju, pazenja da ju ne zapnemo pa da ne pukne.

Trenutno paljenje, 2x vise lumena uz 60% ustedu na struji, ne zuje, ne titraju, aluminij i pleksiglas se ne lomi lako kao staklo

Za vise komada se dogovorimo za jos popustica - ali po toj cijeni jos 20 komada